Kapanon per shitje ne Autostraden Tirane-Durres! - Century 21 Albania
Përshkrim

Ne autostraden Tirane-Durres shiten 2 kapanone industrial me siperfaqe perkatesisht:
- 5280m2 kapanon
- 3000m2 godina para kapanonit
-16550m2 siperfaqe trualli.
Objektet jane te ndertuar mbi truallin me siperfaqe 16550m ne forme simetrike ku sescili kapanon ka siperfaqe 2640m2 me dimensione 44m x 60m dhe lartesi ne ansore 7.5m dhe lartesia ne kulm 10.5m.

Gjithashtu jane dhe dy godina me konstruksion betonarme me siperfaqe njolle ndertimi 500m2 secila dhe jane te strukturuara ne 3 kate me siperfaqe ndertimi totale 1500m2 te cilat mund te sherbejne si showroom dhe zyra.

Ndertimi eshte i nje cilesie shume te mire ku vlen te permendet qe deri ne lartesine 2m kapanoni eshte me betonarme dhe pjesa mbi 2 m eshte panel sandwich. E gjithe siperfaqja e truallit eshte e rrethuar me mure betoni dhe pjesa e truallit eshte e shtruar me stabilizant. Gjithashtu disponon dhe kabine elektrike te personalizuar.
Prona eshte shume e pershtateshme per cdo lloj aktiviteti industrial si prodhim dhe magazinim.

Per me teper informacion lutem kontaktoni.


Informacion
Sip. Totale:

16550 m2

Sip. e brendshme:

8280 m2

Sip. Toke:

16550 m2

Tualetet:

4

Lloji:

Warehouse

Statusi:

New

Availability:

Available

Website Views:

75

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: Autostrada Tirane Durres, Autostrada Tiranë - Durrës

Qyteti: Tirana


Kontakto Agjentin