Apartments, Houses, Offices for Rent, Real Estate, Homes for Sale - Century 21 Albania

Cfarë klientët tanë thonë për ne.

Për Adelina Mahmutaj
CENTURY 21 Cooperate

Në tetor më duhej të gjeja 75 apartamente në Shqipëri brenda 24 orëve. Kjo grua e mrekullueshme jo vetëm që mori përsipër detyrën, por beri te pamunduren duke më ndihmuar të lundroja në këtë projekt madhor në një vend për të cilin dija pak, nuk e flisja gjuhën dhe isha e re në praktikat e ndryshme kulturore të biznesit/jetës. Ajo jo vetëm që e bëri të gjithë këtë në mënyrën më profesionale, por gjithashtu më shoqeroji me makinë për orë e për javë të tëra, hapi shtëpinë e saj kur udhëtimi im kërkoi zgjatje kohe dhe u bë motra ime. Unë nuk mund ta imagjinoj jetën time pa të dhe jam aq e impresionuar me gatishmërinë e saj për të ndihmuar jetën e qindra refugjatëve (dhe mua). Bota ka nevojë për më shumë Adelina. Klienti: Lindsey Baldwin.

Lexo më shumë Lexo më pak
Për CENTURY 21 New Day

Përshëndetje të gjithëve! Takova rastësisht Xhesikën. Ajo doli të ishte një profesioniste e shkëlqyer. Ajo është një person me të cilin është e këndshme të punosh dhe të jesh mik. Faleminderit për punën tuaj. Nëse dua të blej sërish një apartament, do të kontaktoj vetëm Xhesikën! Klienti: Илья Солодов

Lexo më shumë Lexo më pak
Për CENTURY 21 Smart

Konsulentet me te mire ne qytet! Gerandi Matraku Zyre e zgjuar, njerez te zgjuar, sherbim i zgjuar! Adle Dyrrah Sherbim miqesor! Lena Helfinger

Lexo më shumë Lexo më pak
Për Erti Memoci
CENTURY 21 Smart

Ekip profesionistësh! Kërkoja një apartament në Tiranë, falë Ertit gjeta një apartament ideal! Shumë faleminderit.

Lexo më shumë Lexo më pak
Për Eriola Canga
CENTURY 21 Smart

Jam trajtuar nga agjentja Eriola Canga. Ajo ishte shumë e gatshme dhe e durueshme edhe pse nuk dija asgjë për Tiranën, më ndihmoi dhe tregoi shumë ndjeshmëri dhe vullnet! Unë i rekomandoj shumë shërbimet e saj! Pershendetjet e mia. Nathália Kastro

Lexo më shumë Lexo më pak

Pershtypje