Apartments, Houses, Offices for Rent, Real Estate, Homes for Sale - Century 21 Albania

Cfarë klientët tanë thonë për ne.

Për CENTURY 21 Oksford

Patem kenaqesine te njohim agjenten Borana Gjikolaj nga Century 21 Oksford qe i besuam dhenjen me qira te apartamentit tone! Bora eshte pergjigjur dhe na ka sherbyher me shume profesionalizem duke shperblyher besimin tone. Nje vajze e shkathet, e sjellshme dhe e besueshme. E rekomandojme si agjentet me te mire te Century 21 Oksford. Olta dhe Erditi

Lexo më shumë Lexo më pak
Për Stela Agaj
CENTURY 21 Oksford

I want thanks realtor Stela Agaj for your quick help in finding what we need. Your attitude and work were wonderful. Victoria Kazanowa

Lexo më shumë Lexo më pak
Për CENTURY 21 Oksford

Patëm kënaqësinë të njohim agjenten Borana Gjikolaj nga Century 21 Oksford që i besuam dhënien me qira dhe shitjen e apartamentit tonë! Patëm një shërbim shumë të shpejtë dhe shumë profesional nga Bora, duke i mbyllur të dyja proceset brenda muajit! E rekomandojmë Borën tek të gjithe ju që doni të shisni apo jepni me qira pronën tuaj! Arlind Kafeja

Lexo më shumë Lexo më pak
Për Tanja Koci
CENTURY 21 Oksford

Tanja, thank you for everything you have done for us and for the gift. May God bless you with all the best. I have made the evaluation for you since the day I came to the office and if I had a choice I would review you by 10. Lindita Agalliu

Lexo më shumë Lexo më pak
Për Tanja Koci
CENTURY 21 Oksford

Tanja, të falenderojmë për gjithçka ke bërë për ne dhe për dhuratën. Zoti të dhëntë gjithë të mirat. Vlerësimin për ty e kam bërë që ditën që kam ardhur tek zyra dhe nëse do të kisha mundësi zgjedhje do të vendosja 10. Lindita Agalliu

Lexo më shumë Lexo më pak

Pershtypje